Välkommen hem - det är nystädat! 
Kontakt

Carola, admin/ekonomi
Tel: 0520-400 560
 
E-post: carola@intopa.se


Mira, personalchef
Tel: 0520-
520 205
 
E-post: mira@intopa.se

Länkar
RUT-avdrag.se
Skatteverket om RUT
 
Blankett
Bonusblankett

Integritetspolicy


INTOPA Hemstäd

Vi erbjuder städning av ert hem med RUT-avdrag, men också andra hushållsnära tjänster som t ex klädvård, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Ni kan boka tider varje eller varannan vecka. Vid första besöket avtalar vi tillsammans med er vilken dag, tid och hur lång tid som vi kommer att vara där och städa. Vi använder en elbil för våra transporter.

Vi är ett litet företag och har en stabil personalbas varför ni alltid kommer att veta vem som är hemma hos er. Vi har självklart kollektivavtal för all vår personal, via Fremia.

Vårt avtalspris vid regelbunden städning är 185:13 kr per timme för 2022, inkl material och moms. Priset före RUT-avdrag är 352:13 kr per timme (334:- arbete och 18:13 kr material) men RUT-avdrag görs automatiskt så ni betalar bara en enkel faktura per månad där avdraget redan är gjort. Ni behöver inte fylla i några blanketter utan får bara en månatlig  kontrolluppgift i efterhand av Skatteverket. Se maxbelopp mm regler ang RUT i länkarna till vänster

För engångsstäd eller flyttstäd har vi en något högre taxa. Kontakta Mira för detaljerade uppgifter.

Du som är kund kan värva en ny kund med regelbunden städning. Då får du bonus i form av en gratis ordinarie städning. Blankett finns till vänster.

Välkommen hem - Det är nystädat


 Trollhättan
Vårt område innefattar Trollhättans tätort. För arbete i Trollhättans periferi och i Vänersborg tillkommer kostnad för tid och transport till självkostnadspris.

Miljövänligt
Vi tänker på miljön eftersom vi bara städar lokalt och har en tyst elbil för våra transporter.

Kostnadseffektivt
Vi håller låga kostnader då vi bara jobbar lokalt med en elbil som är billig i drift, med centraler på Eriksro och Egnahem.

Prisexempel
Familjen A köper tre timmar städning varannan vecka för att damma, dammsuga och våttorka golv i villan samt städning av två badrum. Familjen A:s kostnad blir ca 1020:- per månad. Familjen B köper två timmar städ varannan vecka. Deras månadskostnad är ca 680:-.